Deze site streeft er naar zo veel mogelijk goede informatie te geven over het hondenras de Dobermann (Pinscher). Daarnaast verschijnen regelmatig berichten op de site met nieuws uit binnen- en buitenland, video’s en trivia over de Dobermann. Hebt u tips? Stuur dan een mail naar info@dobermanninfo.nl.

Teksten:

Pagina’s Rasinformatie: Wikipedia
Pagina Gezondheid: Dorus Reints van Dobermann-pinscher.weebly.com
Pagina’s Geschiedenis en Lijst van Fokkers: D.V.I.N.

Logo ontwerp & website realisatie:

Bureau Robin

Fotografie:

Header en SDRN berichten: Stichting Dobermann Rescue Nederland (via flickr)
Overige berichten: zie bronvermelding

WordPress Theme:

Darkcorp door MagPress

Technische ondersteuning en hosting:

Pixelstyle Webdiensten

Disclaimer

Dobermanninfo.nl verleent u hierbij toegang tot de website en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciƫle doeleinden.

Dobermanninfo.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Dobermanninfo.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Dobermanninfo.nl.

In het bijzonder is alle informatie op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Dobermanninfo.nl oefent hierop voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via info@dobermanninfo.nl.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Dobermanninfo.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Dobermanninfo.nl en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Dobermanninfo.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.