shatneruitgelicht

Al vele decennia is Star Trek legende William Shatner (Captain Kirk uit de oude Star Trek serie) gek op Dobermanns. Door de jaren heen moet hij er heel wat gehad hebben aan de foto’s te zien.

Hij was kapitein James T. Kirk op Starship Enterprise, maar hij had moeite om autoriteit uit te stralen naar zijn huisdieren. Hij gaf toe dat hij toch wat strenger moest zijn tegen zijn twee Dobermann waakhonden Starbuck en Cappuccino om hen te laten gehoorzamen.

Shatner, 83 jaar oud alweer, zei: “De honden wisten dat ik niet heel serieus was met de commando’s en je kon zien dat ze er eigenlijk niet mee lastig gevallen wilden worden. Ze keken me aan op een manier van, ‘Oh God, ik zou liever aangehaald worden. Je bent niet serieus over mijn gaan zitten. toch?’ Maar toen ik een strengere toon aansloeg was hun antwoord, ‘Oh je meent het serieus. Oke, ik ga zitten.'”

Nu is hij in staat om effectieve waakhonden van ze te maken voor zijn huis in Los Angeles. Shatner vertelt Healthy Pet magazine: “Deze Dobermanns zullen je dood likken en dat is beangstigend. Dus bezorgers die niet dood gelikt willen worden, kom niet aan de deur.”
Bron

Niemand minder dan Cesar Millan bezocht William Shatner en daar is een kort fragment van te zien op zijn Facebook pagina.
Cesar zegt op het eind: “Ik ben een grote fan van Dobermanns! Dat weet iedereen.”
Klik hier of op de foto om het filmpje te bekijken:

shatnerenmillan

shatner00

shatner01

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

shatner03

shatner04

shatner05

shatner

Tags, , ,